Laholms Vandrarhem

Tivolivägen 4 • Laholm

I hjärtat av Laholm, intill den lummiga stadsparken, ligger STF Laholm Vandrarhem beläget. Här bor man nära natur samtidigt som staden puls är precis runt hörnet. Besök någon av de mysiga caféerna och restaurangerna i centrum eller tag en kort sväng ut till Sveriges längsta sandstrand Mellbystrand. Vandrarhemmet är en perfekt utgångspunkt för utforskning av Laholm med omnejd, ja faktiskt hela västkusten. Som man själv säger det - ”här finns staden, stranden, havet, fisket, slätten, skogen och närheten till kontinenten”.

På STF Laholm Vandrarhem finns det 19 rum med totalt 58 bäddar. Rummen är enkelt inredda med bekvämt och funktionellt möblemang. 17st av rummen har egen toalett och 2st har handfat. Det går själv att välja vad man vill ha för faciliteter beroende på vad man är beredd att betala. Det finns alltså allt från enkel bäddplats till rum med egen toalett. Till en extra kostnad kan man även lägga till sänglinne, frukostbuffé samt städning. Vad som är säkert är dock att här bor man trivsamt och avslappnat i en rofylld miljö.

Det finns två mindre gemensamma gästkök på vardera våning i vandrarhemmet. Här kan man stå för självhushåll. I matsalen serveras annars varje morgon en frukostbuffé om man valt det vid bokning (gäller under högsäsong eller vid större sällskap). Det finns flera TV-apparater runt om i byggnaden där man kan slå sig ned och slappna av för en stund. I källaren hittar man bastu, tvättmaskin, torktumlare och torkrum. På den charmiga innergården finns grillutrustning och på övervåningen finns en härlig solterrass.

Tillgängliga rum på Laholms Vandrarhem

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Laholms Vandrarhems olika rumstyper

Onsdag 13 November t.o.m Torsdag 14 November - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Laholm