Laholms Stadshotell

Hästtorget 3 • Laholm

Laholms Stadshotell invigdes redan 1882 och har sedan dess varit en viktig mötesplats för både Laholmare och turister. Här bor man endast 50 meter från Stortorget, nära restauranger, shopping, caféer och sevärdheter. 4 kilometer från hotellet hittar man Mellbystrand, orten med Sveriges längsta sandstrand. Hit har människor kommit för att bada och njuta av solens strålar i över hundra år. I Mellbystrand finner man även Lagaoset, Lagans mynning, som är ett mycket populärt ställe för fiske och kitesurfing.

De 18 rummen på Laholms Stadshotell är inredda efter olika årtal. Här kan man bland annat bo i 1900-talsrummet, 50-talsrummet och 90-talsrummet. Man har genom årens renoveringar valt att behålla rummens prägel på alla decennium sedan invigningen 1882. På varje rum finner man tidstypisk inredning tillsammans med moderna faciliteter. Alla rum har faciliteter så som fräscht badrum med dusch, bekväma sängar, TV samt fritt trådlöst internet. Stadshotellet kan även erbjuda budgetrum som ännu inte hunnits renoveras.

Restaurang Gröna Hästen ligger inom hotellet. Här äter man dagens lunch med en vacker utsikt över ån Lagan. Utöver dagens finns det möjlighet att arrangera möten, fester och middagar. Frukost serveras varje morgon och är inkluderat i rumspriset. Laholms Stadshotell kan även rekommendera den närliggande restaurangen AnnaBelle som erbjuder en mycket varierad meny i en charmig miljö. Hotellet hjälper gärna till att anordna aktiviteter för grupper så som vin-, choklad- och whiskyprovning, rundvandring i Laholm, matlagningskväll och go-cart.

Tillgängliga rum på Laholms Stadshotell

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Laholms Stadshotells olika rumstyper

Onsdag 13 November t.o.m Torsdag 14 November - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Laholm