Lördag
23
November 2019
Laholms Teater Laholm

Fräulein Lou Lou - En humoristisk hyllning till Divan

Föreställningen börjar med att Fräulein Lou Lou gör storslagen entré och sjunger ”Vill ni se en stjärna”. Den slutar med att hon berusad får ledas av scenen. Däremellan sjunger hon smäktande sånger från 30- och 40-talet, hyllar staden Berlin och charmar publiken med sina plötsliga infall och dekadenta sätt. Med sig på resan har hon sina musiker och slagpåsar Charlie och Gene. Med en stor dos humor och med inspiration av Marlene Dietrich, Zarah Leander och Judy Garland har skådespelerskan Louise Ryme skapat en teaterföreställning med sånginslag om den stora Divans kamp med sina inre demoner.
”Fräulein Lou Lou” har bl.a. spelats på Orionteatern, Västerbottensteatern, Helsingborgs Stadsteater och Göteborgs Stadsteater. Om Louise Rymes förra show ”Jag är ett Underverk” skrev DN:s recensent: ”Bästa föreställning jag sett i Cornelisrummet ... Louise Ryme har något stort i sig”
Av och med: Louise Ryme. Arrangemang och piano: Charlie Malmberg och Jens Waltin. Regi: Meliz Karlge. Foto: Henrik Dahl och Henri Kokko.

Handikapplats bokas via Laholms turistbyrå: 0430-154 50

Biljetter & tider

Lördag 23 November 2019 17:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

87 st

har besökt evenemanget på LaholmTurist.com
Boenden närmast Laholms Teater natten mellan 23 och 24 November.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Laholms Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Fräulein Lou Lou - En humoristisk hyllning till Divan, Laholms Teater

POPULÄRT I Laholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På LaholmTurist.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Laholm. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November