Lördag
14
December 2019
Laholms Teater Laholm

Celtic Christmas med West of Eden

För första gången i Laholm bjuder äntligen West of Eden in till keltiskt julfirande där irländsk och engelsk folkmusik står i centrum.
Allt från medeltida hymner till svängigt låtspel, Christmas Carols och moderna klassiker som ”Fairytale Of New York” blandas till en fantastisk och stämningsfull julkonsert.
Bandet är utan tvekan ett av Sveriges främsta folkrockband och har kallats för ”The Best of Contemporary Folk” av Irish Music Magazine.
West of Eden har genom åren byggt upp en trogen publik både i Sverige och utomlands med ett högklassigt låtmaterial, sångerskan Jenny Schaubs karakteristiska röst och ett alldeles eget sound med rötterna i den engelska och irländska folkmusiken.
Genom åren har de samarbetat med medlemmar ur såväl The Chieftains, Mark Knopfler’s band som Alison Krauss & Union Station.
Bandet har även spelat för utsålda hus på Göteborgs Konserthus tillsammans med musiker ur Göteborgs Symfoniker, gjort ett flertal live-konserter i riksradio samt turnerat i England, på Irland, i Kina.
Bandets inspelning av Celtic Christmas-konserterna har hyllats i internationell press och beskrevs av Rambles som ”A masterpiece of Christmas Music”.
Välkomna!
Insläpp kl. 17.30.
West of Eden är:
Lars Broman: Fiol
Martin Holmlund: Bas
Ola Karlevo: Trummor, Bodhran
Jenny Schaub: Sång, Dragspel, Tin Whistle
Martin Schaub: Sång, Akustisk Gitarr, Piano
Henning Sernhede: Gitarr, Mandolin
OBS! Handikapplatser säljes endast via Laholms turistbyrå på tel: 0430-154 50.

Biljetter & tider

Lördag 14 December 2019 18:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

177 st

har besökt evenemanget på LaholmTurist.com
Boenden närmast Laholms Teater natten mellan 14 och 15 December.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Laholms Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Celtic Christmas med West of Eden, Laholms Teater

POPULÄRT I Laholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På LaholmTurist.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Laholm. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November