• Evenemang idag
Söndag
24
Mars 2019
Laholms Teater Laholm

Axel von Fersens charmkurs

Axel von Fersens charmkurs - med Caroline Donath
Nu kommer succén till Laholms teater – charmkursen som lockat tusentals besökare runt om i Sverige:

“Jag såg på damerna och visste, att jag kunde ha en fullständig framgång, om jag bara ville.” Axel von Fersens liv är fyllt av makalösa äventyr. I Frankrike får han självaste drottningen på fall, i Amerika blir han tolk åt General Washington. Vill du bli likadan? Axel von Fersens charmkurs är en humoristisk afton med Caroline Donath. Du får ta del av Axels tips och tekniker för framgång under denna kväll, som lika mycket är en show som charmkurs. Caroline tar dig lekfullt och varsamt med på en resa. Du får lära dig att uppvakta, utan att behöva resa dig ur stolen. Caroline har själv spelat Axel många gånger i monologen “Jag är Axel von Fersen!”, och är expert på Axels charm.
Tanken är att du ska få praktiska och opraktiska kompetenser för vardagen, direkt från 1700-talet. Kärlekens spel är tidlöst. Efter föreställningen får deltagare ett fint diplom för sina nya färdigheter. Man kan därefter titulera sig Charmör.
“Riktigt roligt.. njuter av att tillbringa en afton i Donath/von Fersens storslagna sällskap.” DN, om Carolines förra föreställning "Jag är Axel von Fersen".
Handikapplatser köpes via Laholms turistbyrå, tel: 0430-154 50.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

121 st

har besökt evenemanget på LaholmTurist.com
Boenden närmast Laholms Teater natten mellan 23 och 24 Maj.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Laholms Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Axel von Fersens charmkurs, Laholms Teater

POPULÄRT I Laholm JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På LaholmTurist.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Laholm. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September