• Evenemang idag
Söndag
17
Mars 2019
Laholms Teater Laholm

Tonbruket

Med rötterna i jazz, men med influenser av progg, psych, kraut, rock och avantgarde, så har Tonbruket skapat en alldeles egen plats på den svenska musikkartan. Med en färskt liveplatta i ryggen beger de sig nu åter ut på vägarna.
En konsert med Tonbruket är en upplevelse du sent glömmer. Det är live som kvartettens egensinniga musik får helt nytt liv.
I våras släppte de sitt livealbum ”Live Salvation”, ett album som syftar till att fånga själva essensen av vad som är Tonbruket. Tonerna flyter bekymmerslöst mellan mjuk och stillsam folkmusik till svängig jazz för att sedan övergå till ursinnig rock.
Kvartetten består av Dan Berglund, Johan Lindström, Martin Hederos och Andreas Werliin och så har det varit sedan dag ett.
Fyra unika individer som på scen smälter samman för att tillsammans skapa en väloljad maskin där varje kugghjul spelar sin roll. Trots att bandet inte existerat längre än ett decennium har Tonbruket hunnit med en hel del. Utöver att de har turnerat flitigt har de även hunnit släppt fyra kritikerrosade album som alla belönades med varsin Grammis.
Speltid
70 minuter, ingen paus.
Handikapplatser köpes via Laholms turistbyrå, tel: 0430-154 50.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

104 st

har besökt evenemanget på LaholmTurist.com
Boenden närmast Laholms Teater natten mellan 23 och 24 Maj.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Laholms Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Tonbruket, Laholms Teater

POPULÄRT I Laholm JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På LaholmTurist.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Laholm. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September